fredag 17 december 2010

To good to be true

Idag fick vi veta att vi ska få tapetsera om i vardagsrummet och inte nog med det vi ska få lacka om trägolvet också. Det kommer bli så fint och jag kan knappt bärga mig!! Då har vi bara badrummet kvar att göra om sedan är lägenheten som ny! Eller ja, förutom de fula golven i alla rum utom vardagsrummet då. Men jag klagar inte! Lite persiska mattor på det så! Väggarna kommer bli s vita och fina:)

På tal om något helt annat så har våran lilla katt gått och blvit fet. Försöker aktivera henne så att hon ska bli smal och fin igen men det går inge vidare, hon har numera en hängbuk bestäende av skinn och päls. Stackars lillpullan. Nu blire bootycamp för kattrackarn!

1 kommentar:

  1. Haha, bootycamp i like!

    Pröva byta foder också eller portionera ut maten under dagen så att hon inte går och äter hela tiden, vad matar ni henne med? Det finns asbra torrfoder på Djurmagaziet vars %-halt med kött (kööööött)är större och alltså bättre för katterna. De man köper på ICA är mest bara spannmål i.

    Det man köper på DM är visserligen dyrare, men de äter inte lika mycket av det eftersom det mättar mer. För en katt på 3kg räcker 40g om dagen! awesome.

    Måste få komma och kika på lägenheten när ni fått ordning! :) KRAM

    SvaraRadera